Forum Hegemonia OTS
Rafał, 14 lat. Znam się na robieniu mapek i dodawaniu do nich ciekawych questow i skryptow. Aktualnie jestem przy projekcie do własnego otsa ale zawsze znajde czas by popracować na tym projektem. Kilka ss'ów z aktualnego projektu:
Kawałek Dragon Lairu:
Beholders Camp:
Nie moge dać więcej, gdyż moj ots jeszcze nie wystartował i nie chce żeby ludzie już znali mapke.
Co najważniejsze! Nie robie kwadratów tylko staram się kształtować mape w różny sposób.
Wybierz mnie a nie pożałujesz ;]
Ostatnio edytowany przez RaFi (2006-11-11 09:37:32)
Siema jestem Rafał.Mam 16 lat.Pracowalem nad 5 projektami.Mam duze doswiadczenie w robieniu mapek wybierz mnie a nie pozalujez!!!!!!!!!!!Moge poswiencic 4 godziny dzienie by zrobic mapke potrzebowalm bym okolo 4 dni a mapka byla by ciekawa i wielka a nadodatek miała by miasta potworów takie jak Becholder city albo Demon city i tp.SS'sów niemam usunolem a pozatym robilem pod tibie 7.6 ale poradze sobie mam takom zalete ze robie miasta potworów pod ziemim i zawsze jedno wyjscie.
Ostatnio edytowany przez Marins (2006-11-08 17:50:34)
Nie bede dlugo pisal ale mam pytanie bo narazie nudzi mi sie w domu. Nie potrzebuje ktos mappera/ gma? jestem na 3 roku studi AGH bardzo dobrze znam jezyk progrmamowania C++. Robilem bardzo duzo programow, map. Jesli ktos zainsteresowany pisac w poscie nizej